°°°

2012. november 5., hétfő

Ha ellenérzésed van a pénzzel kapcsolatban azzal eltaszítod magadtól



Hétfő van, új nap, új lehetőségek :)

Hoztam Nektek egy érdekes videót Ike Tiszteletestől, akit régebbi blog olvasóink már ismerhetnek határozott fellépéséről és stílusáról. Ike Tiszteletes ma arról beszél miért fontos, hogy nagyrabecsüljük a sikert, a pénzt, a gazdagságot és a luxust bármerre is járjunk.



(A magyar felirat méretét a +/- billentyűvel tudod növelni/csökkenteni.
Ha a felirat nem jelenne meg rögtön -> vidd az egeret a videoablak jobb alsó sarkában lévő felfelé mutató háromszögre és klikkelj a "cc"-re! Ha nem látsz "cc"-t, akkor a "="-re!)



A videó fordítása és feliratozása közben eszembe jutott pár dolog. Az egyik az, hogy Magyarország sem fejlődhet úgy, ha nem kezdjük el becsülni egymás sikerét, az itt jelenlévő jólétet és annak bárminemű formáját. El kell terelnünk a figyelmünket a hiányról, a széthúzásról ha változást akarunk létrehozni. Minél több az országban a szeretet, egymás megbecsülése, annál inkább fejlődőképes egy társadalom - szerintem. Ennek a folyamatnak azonban belőlünk kell kiindulnia, nem várhatunk senki másra.

A pénzzel, gazdagsággal pedig sok szép dolgot tehetünk -nem elfelejtve, hogy mindkettő csupán eszköz. A gazdagokat kétféle módon nézhetjük: az egyik, hogy utáljuk őket, a másik pedig, hogy becsüljük őket, mert végiggondoljuk, hogy mi minden jót tehetünk akkor amikor több pénzünk van, esetleg vagyonosak vagyunk. Szokták mondani, hogy a pénz és a gazdagság semmi mást nem tesz, csupán felnagyítja az emberben már meglévő tulajdonságokat. Sok mentortól olvastam, hogy aki szegényen szűkmarkú az gazdagon is az lesz - lehet benne valami.

Képzeld csak el mi mindent tehetnél nem csak saját magad és a családod, de az egész társadalom, az emberiség érdekében ha igazán vagyonossá válnál. Gondolkodtál már ezen? 

Néhány videó segítségképpen:

Titkos Milliomos - Gurbaksh Chahal 1/5

Egyetlen módon segíthetsz a szegényeken...

Hangolódj rá a vagyonra és a gazdagságra!

Hogyan vonzz több pénzt az életedbe?

Vasárnapi mise Ike Tiszteletessel - A legjobbat érdemled mindenből

 



- KM

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése